Pentru cascaval de casa din branza de oi se pune laptele in cratita la fiert, apoi, cand aproape da sa fiarba, punem branza in lapte ca sa o mai scoacem o data.
Pentru cascaval de casa din branza de oi se pune laptele in cratita la fiert, apoi, cand aproape da sa fiarba, punem branza in lapte ca sa o mai scoacem o data. Dupa ce s-a ales branza de zer, punem la scurs intrun tifon si lasam pana se scurge bine. Branza scursa o dam prin masina de carne, apoi o amestecam cu ouale, branza de oi sau branza de burduf din comert, untul si bicarbonatul. Lasam compozitia sa stea timp de sase pana la sapte ore, apoi o punem intr-un vas cu fundul dublu. Punem vasul pe plita la foc domol, invartim cu lingura de lemn pana compozitia devine fluida si se leaga de lingura, atunci este gata si, calda, o punem in forme de plastic, dupa care dam la racit.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti