Cascaval pane

Aperitivele cu branza sunt foarte delicioase. Pentru a prepara cascaval pane avem nevoie de cateva ingrediente.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii cascaval
  • 1 ou
  • 1/2 lingura unt
  • 2 linguri pesmet
  • o lingura faina

Mod de preparare

Aperitivele cu branza sunt foarte delicioase. Pentru a prepara cascaval pane avem nevoie de cateva ingrediente. Se taie cascavalul in felii groase de 1 cm. Se dau feliile prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. Se prajesc rumen in unt pe ambele parti.


Se serveste imediat.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...