Pentru un cascaval pane delicios se foloseste cascaval de calitate buna, ca cel de Dobrogea sau Olanda. Daca nu este de calitate, cascavalul se inmoaie repede la prajit si se intinde.
Pentru un cascaval pane delicios se foloseste cascaval de calitate buna, ca cel de Dobrogea sau Olanda. Daca nu este de calitate, cascavalul se inmoaie repede la prajit si se intinde.Se taie cascavalul in felii groase de un deget, se dau prin faina, prin ou batut, prin pesmet si se prajesc in ulei, pe ambele parti.
Se serveste imediat.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa