Cascaval pane, in faina si pesmet

Feliile de cascaval pane sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta avem nevoie de cascaval, oua, faina si ulei.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 felii cascaval
  • 1-2 oua
  • 2 linguri grasime
  • 1 lingura faina
  • pesmet

Mod de preparare

Feliile de cascaval pane sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta avem nevoie de cascaval, oua, faina si ulei. Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou, pesmet si iarasi ou. Se prajeste in grasime incinsa. Se poate face si dintr-o compozitie groasa din ou batut cu faina si putin lapte


Se serveste fierbinte.

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Tort cu ciocolata si zmeura

Nu a fost un tort prea insiropat, cum se mai intampla de obicei sa fac, iar dulcele de la ciocolata s-a combinat perfect cu...

Parteneri
Gustos.RO

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa

Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa
ReteteCulinare.RO

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Briose cu afine - reteta de briose pufoase