Chec aperitiv cu brinza

Se taie cubulete salamul si parizerul, iar cascavalul sau telemea se rade. Din oua, margarina, ulei, mustar si faina se face un aluat moale. Se ameste

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g salam
  • 200 g parizer
  • 200 g cascaval(brinza telemea)
  • 4 linguri ulei
  • 20 g margarina
  • 300 g spanac oparit
  • 8 oua
  • o lingura mustar
  • 8 linguri faina
  • praf de copt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie cubulete salamul si parizerul, iar cascavalul sau telemea se rade. Din oua, margarina, ulei, mustar si faina se face un aluat moale. Se amesteca cu spanacul oparit si tocat, cascavalul, salamul, parizer si condimente. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit. Se taie dupa ce se raceste complet.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...