Clatite cu branza si jambon

bunatati de paste

Portii
10
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • 1 ou fiert
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 100 g jambon feliat
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • clatite

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu smantana, mararul tocat, ardeiul tocat marunt, oul dat prin razatoare.

Potrivim de sare si piper dupa gust, adaugam 2 felii de jambon rupte bucati, zeama de lamaie, (eu am adaugat si coaja data prin razatoare de la 1/2 lamaie).

 Intre timp ce crema sta la rece, facem clatitele (eu am folosit 6 clatite).  Asezam 2 clatite pe o folie de aluminiu, ungem cu crema de branza, adaugam felii de jambon deasupra si rulam cat mai strans.

Invelim in folie alimentara si dam la rece cateva ore dupa care taiem felii potrivite.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Inghetata cu cirese si biscuit

O inghetata delicioasa care este ideala in dieta datorita ingredientelor folosite.

Inghetata cu cirese si biscuit
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii