Clatite cu branza si jambon

bunatati de paste

Portii
10
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • 1 ou fiert
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 100 g jambon feliat
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • clatite

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu smantana, mararul tocat, ardeiul tocat marunt, oul dat prin razatoare.

Potrivim de sare si piper dupa gust, adaugam 2 felii de jambon rupte bucati, zeama de lamaie, (eu am adaugat si coaja data prin razatoare de la 1/2 lamaie).

 Intre timp ce crema sta la rece, facem clatitele (eu am folosit 6 clatite).  Asezam 2 clatite pe o folie de aluminiu, ungem cu crema de branza, adaugam felii de jambon deasupra si rulam cat mai strans.

Invelim in folie alimentara si dam la rece cateva ore dupa care taiem felii potrivite.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...