Coltunasi cu brinza de vaca

Se face o foaie de taitei din faina, 2 oua si sare. Se intinde foaia pe planseta, se taie forme rotunde sau patrate. Intr-o margine a bucatilor taiate

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg brinza de vaca
  • 3 oua
  • 4 linguri faina
  • sare
  • 1 pahar smintina
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Se face o foaie de taitei din faina, 2 oua si sare. Se intinde foaia pe planseta, se taie forme rotunde sau patrate. Intr-o margine a bucatilor taiate se pune brinza, amestecata cu ou si sare. Se indoaie coca libera peste brinza si se taie jumatati de cercuri sau triunghiuri. Se apasa cu degetul ca sa se lipeasca bine marginile si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se scot cu spumiera si se pun in farfuria de servit. Se toarna deasupra smintina amestecata cu o lingurita de faina si bucati de unt. Se dau la cuptor sa se rumeneasca.


Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!