Crema camembert

Se taie cascavalul in cubulete, apoi se sfarma cu furculita. Se adauga frisca si amestecam pana obtinem o compozitie care se poate unge. Ceapa se taie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g cascaval camembert copt
  • 3-4 linguri de frisca
  • 1 ceapa rosie mica
  • sare
  • piper macinat
  • boia

Mod de preparare

Se taie cascavalul in cubulete, apoi se sfarma cu furculita. Se adauga frisca si amestecam pana obtinem o compozitie care se poate unge. Ceapa se taie marunt si se amesteca cu cascavalul.

Se sareaza, se asezoneaza cu piper si boia.c
Alte retete

Placinta sarbeasca

Placinta cu branza

Placinta din cartofi si branza

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!