Crema camembert

Se taie cascavalul in cubulete, apoi se sfarma cu furculita. Se adauga frisca si amestecam pana obtinem o compozitie care se poate unge. Ceapa se taie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g cascaval camembert copt
  • 3-4 linguri de frisca
  • 1 ceapa rosie mica
  • sare
  • piper macinat
  • boia

Mod de preparare

Se taie cascavalul in cubulete, apoi se sfarma cu furculita. Se adauga frisca si amestecam pana obtinem o compozitie care se poate unge. Ceapa se taie marunt si se amesteca cu cascavalul.

Se sareaza, se asezoneaza cu piper si boia.c
Alte retete

Placinta sarbeasca

Placinta cu branza

Placinta din cartofi si branza

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...