Crema de branza cu marar este un aperitiv care se face in mai putin de 5 minute si este versatil, pentru ca se poate folosi atat ca atare, cat si ca umplutura pentru diverse fructe si/sau legume.
Mai intai se freaca branza de vaci cu sare dupa gust, folosind o lingura de lemn, pana cand branza capata o consistenta cremoasa. Apoi se adauga untul si se amesteca bine pana devine o compozitie omogena. La sfarsit adaugam mararul care a fost tocat marunt in prealabil si condimentam cu piper. Se amesteca bine.
De preferat este ca aceasta crema de branza sa se pastreze in vase emailate sau de sticla pentru a-si mentine prospetimea.
Sursa acestei retete este blogul culinar Lumea Bucatelor.
Crema de branza cu marar se serveste ca aperitiv sau ca mic dejun, pe felii de paine.
Se poate folosi la umplut barcute din ardei sau alte preparate.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii