Crema de branza cu marar

Crema de branza cu marar este un aperitiv care se face in mai putin de 5 minute si este versatil, pentru ca se poate folosi atat ca atare, cat si ca umplutura pentru diverse fructe si/sau legume.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4-6 portii:
  • 300 g branza de vaci
  • 75 g unt
  • 1 legatura mica de marar
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Mai intai se freaca branza de vaci cu sare dupa gust, folosind o lingura de lemn, pana cand branza capata o consistenta cremoasa. Apoi se adauga untul si se amesteca bine pana devine o compozitie omogena. La sfarsit adaugam mararul care a fost tocat marunt in prealabil si condimentam cu piper. Se amesteca bine.
De preferat este ca aceasta crema de branza sa se pastreze in vase emailate sau de sticla pentru a-si mentine prospetimea.

Sursa acestei retete este blogul culinar Lumea Bucatelor.


Crema de branza cu marar se serveste ca aperitiv sau ca mic dejun, pe felii de paine.
Se poate folosi la umplut barcute din ardei sau alte preparate.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...