Crema de brinza de vaci

Se sfarma bine galbenusurile intr-un castron, se amesteca cu brinza, untul, ceapa taiata fin si sarea. Se freaca cu o lingura de lemn pina devine o cr

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g brinza de vaci
  • 2 galbenusuri fierte
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • sare

Mod de preparare

Se sfarma bine galbenusurile intr-un castron, se amesteca cu brinza, untul, ceapa taiata fin si sarea. Se freaca cu o lingura de lemn pina devine o crema.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...