Crochete de branza

Din lapte, faina si unt se prepara un sos alb gros, care se amesteca cu cascavalul ras si cu galbenusurile batute. Se modeleaza crochete in forma de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 ml lapte
  • 3 oua
  • 200 gr cascaval
  • 120 gr faina
  • 120 gr unt
  • pesmet
  • unt pentru prajit

Mod de preparare

Din lapte, faina si unt se prepara un sos alb gros, care se amesteca cu cascavalul ras si cu galbenusurile batute. Se modeleaza crochete in forma de bastonase, care se dau prin pesmet si se prajesc in unt.


Se servesc calde.

Alte aperitive:

Zacusca Ciuperci umplute Chiftelute

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!