Crochete de cascaval dat prin sos

Crochetele de cascaval sunt foarte gustoase. Daca vrei sa pui pe masa ceva bun, pregateste aceste aperitive cu branza.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ¼ kg cascaval
  • 2-3 linguri faina
  • 2 oua
  • pesmet
  • brinza
  • ulei
  • Sosul alb:
  • 1/2 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 2 cesti zeama de carne
  • sare

Mod de preparare

Crochetele de cascaval sunt foarte gustoase. Daca vrei sa pui pe masa ceva bun, pregateste aceste aperitive cu branza. Se taie cascavalul in cuburi mici. Se face un sos alb ceva mai gros din unt, faina si se stinge cu cele 2 cesti de zeama de carne. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca sosul cu branza. Se fac crochete, care se dau prin faina, ouale batute si pesmet. Se rumenesc in ulei incins.


Se servesc fierbinti.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...