Crochete de svaiter

Se bat albusurile spuma tare si se amesteca usor cu svaiterul ras. Se modeleaza cu mana bule mici, care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr svaiter ras
  • 4 albusuri
  • pesmet
  • ulei

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare si se amesteca usor cu svaiterul ras. Se modeleaza cu mana bule mici, care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei.


Sunt foarte bune pentru aperitiv sau ca si insotitor la bautura.

Alte aperitive:

Chiftele

Zacusca

Galuste cu prune

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!