Crochete de svaiter

Se bat albusurile spuma tare si se amesteca usor cu svaiterul ras. Se modeleaza cu mana bule mici, care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr svaiter ras
  • 4 albusuri
  • pesmet
  • ulei

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare si se amesteca usor cu svaiterul ras. Se modeleaza cu mana bule mici, care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei.


Sunt foarte bune pentru aperitiv sau ca si insotitor la bautura.

Alte aperitive:

Chiftele

Zacusca

Galuste cu prune

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...