Dracula

Dracula sunt aperitive haioase pentru Heloween. Pentru a prepara aceste aperitive aveti nevoie de un triunghi de branza topita, o maslina si putin ardei rosu sau o bucata de rosie.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un triunghi de branza topita
  • o maslina
  • putin ardei rosu sau o bucata de rosie

Mod de preparare

Dracula sunt aperitive haioase pentru Heloween. Pentru a prepara aceste aperitive se taie din maslina parul si ochii, iar din rosie gura de la care sa nu lipseasca si dintii de vampir.


Aperitivele de branza se servesc cu biscuiti sarati.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salata orientala cu penne

Nu m-am gandit niciodata ca pastele pot fi atat de bune chiar si in salate. Merita sa faceti o incercare! Pentru aceasta...

Salata orientala cu penne
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca