Mai intai se pregateste umplutura: Amestecam branza cu 2 oua,cascavalul ras,parizerul taiat bucatele,patrunjel,sare dupa gust,piper asemenea. Intin
Mai intai se pregateste umplutura:
Amestecam branza cu 2 oua,cascavalul ras,parizerul taiat bucatele,patrunjel,sare dupa gust,piper asemenea.
Intindem foaia de aluat pe masa de lucru si decupam din ea forme rotunde pe care le asezam in tava. Batem oul ramas si cu el se ung formele din tava, iar deasupra fiecareia se aseaza alta forma rotunda dar cu un mic decupaj in mijloc,unde vom aseza apoi pasta din branza.
In pachetul cu foietaj sunt doua foi.Eu am facut dintr-una forme patrate si din alta forme rotude.Decupajul la cele patrate a fost in forma de steluta. Si ca sa nu fac risipa de aluat am asezat-o si pe ea deasupra.
Se incinge foarte bine cuptorul si se coc pana se umfla si se rumenesc.
Necesita un pic de migala dar rezultatul este extraordinar.Si gustos si aspectuos!
Aceasta reteta a fost adaugata de truedelights
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.