Gogosele ardelenesti

Gogosele ardelenesti sunt aperitive delicioase cu telemea sau cascaval. Se bat spuma ouale. Se rade branza sau cascavalul si se amesteca cu ouale.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g telemea sau cascaval
  • 3 oua sau 4 albusuri
  • piper.

Mod de preparare

Gogosele ardelenesti sunt aperitive delicioase cu telemea sau cascaval. Se bat spuma ouale. Se rade branza sau cascavalul si se amesteca cu ouale. Se pipereaza dupa gust. Sare se adauga numai daca este nevoie. Se formeaza gogosele, mici si rotunde, care se prajesc in ulei incins, pana se rumenesc frumos. Se scot pe servete de hartie absorbanta, pentru a nu fi satioase.


Gogosele ardelenesti se aduc la masa calde, cu smantana sau fara.

Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...