Gogosi de cascaval

Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prejesc in grasime incinsa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ¼ kg cascaval
  • 4 albusuri
  • sare
  • 2 linguri pesmet
  • ¼ kg grasime

Mod de preparare

Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prejesc in grasime incinsa
Se servesc fierbinti cu cascaval ras pe deasupra

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!