Liptauer

Liptauerul se foloseste la prepararea sandwich-urilor. Branza telemea de oi se spala si, impreuna cu branza proaspata de vaci, se trec printr-o sita deasa.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii:
  • branza telemea de oi - 600 g
  • branza de vaca - 300 g
  • smantana - 50 g
  • unt - 50 g
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Branza telemea de oi se spala si, impreuna cu branza proaspata de vaci, se trec printr-o sita deasa. Untul se alifiaza. Branza se amesteca cu untul, piperul, smantana si se omogenizeaza pana se obtine o pasta fina.

Liptauerul se foloseste la prepararea sandwich-urilor.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la draga de Rocsi si vreau sa va spun ca au iesit niste cornuri foarte bune si...

Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca