Malaiul cernut se pune la oparit in laptele fierbinte, adaugandu-se putina sare si zahar. Dupa ce s-a racit, se adauga drojdia dizolvata in putin lap
Malaiul cernut se pune la oparit in laptele fierbinte, adaugandu-se putina sare si zahar. Dupa ce s-a racit, se adauga drojdia dizolvata in putin lapte cald, faina, ouale, untul topit si coaja rasa de lamaie. Se amesteca totul si se lasa la dospit intr-un loc cald, pentru 2-3 ore. Se adauga apoi in compozitie branza proaspata si se toarna totul intr-o tava unsa cu unt. Se introduce tava in cuptorul cald si se lasa la rumenit.
Se serveste cu smantana sau cu iaurt.
Alte retete culinare:
Chiftele Cornulete cu rahat Prajitura televizor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.