Malaiul cernut se pune la oparit in laptele fierbinte, adaugandu-se putina sare si zahar. Dupa ce s-a racit, se adauga drojdia dizolvata in putin lap
Malaiul cernut se pune la oparit in laptele fierbinte, adaugandu-se putina sare si zahar. Dupa ce s-a racit, se adauga drojdia dizolvata in putin lapte cald, faina, ouale, untul topit si coaja rasa de lamaie. Se amesteca totul si se lasa la dospit intr-un loc cald, pentru 2-3 ore. Se adauga apoi in compozitie branza proaspata si se toarna totul intr-o tava unsa cu unt. Se introduce tava in cuptorul cald si se lasa la rumenit.
Se serveste cu smantana sau cu iaurt.
Alte retete culinare:
Chiftele Cornulete cu rahat Prajitura televizor
Asta seara am venit cu o reteta simpla dar foarte buna. Probabil ca, pe multi dintre voi, aceste placinte o sa va duca cu...
Placinte cu cas si marar verdeIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa