Se taie ceapa si para in bucatele mici. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se adauga ceapa care se prajeste pana se ingalbeneste (10 min). Se adauga a
Se taie ceapa si para in bucatele mici. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se adauga ceapa care se prajeste pana se ingalbeneste (10 min). Se adauga apoi bucatelele de para si se continua prajirea inca 3-5 min, pana s-au inmuiat si perele. Separat, in formele de minitarte (sau tava cu forme de minitarte) se pun cate doua foi de placinta taiate in forma de patrat cu latura de 8-10 cm. Cu o lingurita se umplu formele cu compozitia de deasupra, iar pe deasupra se pune cate o jumatate de lingurita din branza de capra. Se dau la cuptor la 190C (375F) si se tin 20-30 min (pana ce foile de placinta se rumenesc).
Se servesc calde.
Pentru ca a sosit sezonul capsunilor, am zis sa incerc o reteta de prajitura usoara, nu foarte dulce, numai buna de savurat...
Desert tarta cu capsuni si crema bavareza de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj