Se taie ceapa si para in bucatele mici. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se adauga ceapa care se prajeste pana se ingalbeneste (10 min). Se adauga a
Se taie ceapa si para in bucatele mici. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se adauga ceapa care se prajeste pana se ingalbeneste (10 min). Se adauga apoi bucatelele de para si se continua prajirea inca 3-5 min, pana s-au inmuiat si perele. Separat, in formele de minitarte (sau tava cu forme de minitarte) se pun cate doua foi de placinta taiate in forma de patrat cu latura de 8-10 cm. Cu o lingurita se umplu formele cu compozitia de deasupra, iar pe deasupra se pune cate o jumatate de lingurita din branza de capra. Se dau la cuptor la 190C (375F) si se tin 20-30 min (pana ce foile de placinta se rumenesc).
Se servesc calde.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti