Pachetele cu branza si verdeata

Pachetelele cu branza si verdeata sunt ideale pentru o gustare de week-end, alaturi de cei dragi.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 1 pachet de margarina sau unt
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde
  • Pentru umplutura:
  • 500 gr cas
  • 2 oua
  • marar verde
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se framanta un aluat potrivit de tare si se lasa 30 minute la frigider. Apoi se intinde o foaie, din care se taie patrate nu prea mari. Casul se rade pe razatoare, se adauga ouale, sare si marar verde, tocat marunt. Se ia cu lingura din umplutura de branza si se aseaza pe jumatatea fiecarui patrat de aluat. Se lipesc foarte bine apoi se prajesc in baie de ulei incins.


Pachetelele se servesc calde sau reci, alaturi de o salata de cruditati.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu capsuni, mascarpone si ciocolata

Desert tort cu capsuni, mascarpone si ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii