1. Cuptorul se incalzeste la 225C. Se unge o tava de cozonac cu unt. 2. Painea se taie felii insa nu pina jos, apoi se aseaza in tava. 3. Cascavalul s
1. Cuptorul se incalzeste la 225C. Se unge o tava de cozonac cu unt.
2. Painea se taie felii insa nu pina jos, apoi se aseaza in tava.
3. Cascavalul si ciupercile se taie in felii subtiri si acestea se introduc intre feliile de paine.
4 Zarzavaturile se taie marunt si se amesteca intr-un castron cu oua si smantana.
Totul se sareaza, se pipereaza si se toarna peste paine.
5. Tava se introduce in cuptor pe gratarul de la mijloc si painea se lasa aproximativ 25 minute sa se coaca.
Pofta buna!
Reteta Paine cu cascaval si ciuperci a fost propusa de Cristina pe forum culinar.ro
Alte retete cu cascaval gasiti aici:
Garlic cheese bread, paine cu usturoi si cascaval ,
Rulada de cascaval,
Obatzda-aperitiv
M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.
Gnocchi cu carnati de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj