Reţetă de preparare a papanaşilor prajiti cu cascaval

Reţetă de preparare a papanaşilor. Fierbem cartofii in coaja, apoi decojim si ii sfaramam. Amestecam untul, galbenusurile de oua, cascavalul ras si adagam la cartofi. Se bat albusurile

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 300-400 g cartofi
  • 40 g unt
  • 3 oua
  • 150 g cascaval ras
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Fierbem cartofii in coaja, apoi decojim si ii sfaramam. Amestecam untul, galbenusurile de oua, cascavalul ras si adagam la cartofi. Se bat albusurile pana devin o spuma tare, apoi amestecam cu compozitia de cartofi. Formam bilute turtite cu mana si le prajim in ulei incins.

Se servesc langa carne cu sos sau tocanita.
Alte retete de prajituri

Prajitura cu branza

Prajitura Negresa

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura

Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....

Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos