Reţetă de preparare a papanaşilor prajiti cu cascaval

Reţetă de preparare a papanaşilor. Fierbem cartofii in coaja, apoi decojim si ii sfaramam. Amestecam untul, galbenusurile de oua, cascavalul ras si adagam la cartofi. Se bat albusurile

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 300-400 g cartofi
  • 40 g unt
  • 3 oua
  • 150 g cascaval ras
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Fierbem cartofii in coaja, apoi decojim si ii sfaramam. Amestecam untul, galbenusurile de oua, cascavalul ras si adagam la cartofi. Se bat albusurile pana devin o spuma tare, apoi amestecam cu compozitia de cartofi. Formam bilute turtite cu mana si le prajim in ulei incins.

Se servesc langa carne cu sos sau tocanita.
Alte retete de prajituri

Prajitura cu branza

Prajitura Negresa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de bob cu prajeala

Anul trecut, din motive de sanatate nu mi-am permis sa prepar bobul asa cum il facea bunica, insa acum vi-l prezint exact...

Mancare de bob cu prajeala
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca