Papara cu brinza

Intr-un castron se bate oul cu laptele si se inmoaie franzela taiata felii. Cind piinea este bine imbibata cu lapte, se unge o cratita cu unt. Se pune

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 franzela
  • 1 ou
  • 200g brinza de oaie
  • 1/2 l lapte
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Intr-un castron se bate oul cu laptele si se inmoaie franzela taiata felii. Cind piinea este bine imbibata cu lapte, se unge o cratita cu unt. Se pune in cratita jumatate din piinea inmuiata, peste care se asaza un rind de brinza, apoi iar un rind de piine si deasupra restul de brinza. Daca a mai ramas lapte, se toarna peste papara. Se presara restul de unt si se da la cuptor cu ¾ ora inainte de a fi servita.
Se serveste imediat

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa