Intr-un castron se bate oul cu laptele si se inmoaie franzela taiata felii. Cind piinea este bine imbibata cu lapte, se unge o cratita cu unt. Se pune
Intr-un castron se bate oul cu laptele si se inmoaie franzela taiata felii. Cind piinea este bine imbibata cu lapte, se unge o cratita cu unt. Se pune in cratita jumatate din piinea inmuiata, peste care se asaza un rind de brinza, apoi iar un rind de piine si deasupra restul de brinza. Daca a mai ramas lapte, se toarna peste papara. Se presara restul de unt si se da la cuptor cu ¾ ora inainte de a fi servita.
Se serveste imediat
Am revenit la topul 50, cu cele mai bune supe din lume, si anume supa finlandeza ce ocupa locul 10 . Usor...
Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj