Feliile de paine se inmoaie in lapte batut cu doua oua si se asaza apoi intr-un vas alternativ felii de paine cu branza frecata cu restul de oua. Ult
Feliile de paine se inmoaie in lapte batut cu doua oua si se asaza apoi intr-un vas alternativ felii de paine cu branza frecata cu restul de oua. Ultimul strat trebuie sa fie de branza. Se toarna deasupra restul de lapte si se presara bucatele de unt. Se introduce vasul in cuptor si se lasa la rumenit. Se adauga, dupa preferinta in compozitie lapte, zahar si coaja rasa de lamaie.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Saratele
Chiftele
Ciuperci umplute
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti