Feliile de paine se inmoaie in lapte batut cu doua oua si se asaza apoi intr-un vas alternativ felii de paine cu branza frecata cu restul de oua. Ult
Feliile de paine se inmoaie in lapte batut cu doua oua si se asaza apoi intr-un vas alternativ felii de paine cu branza frecata cu restul de oua. Ultimul strat trebuie sa fie de branza. Se toarna deasupra restul de lapte si se presara bucatele de unt. Se introduce vasul in cuptor si se lasa la rumenit. Se adauga, dupa preferinta in compozitie lapte, zahar si coaja rasa de lamaie.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Saratele
Chiftele
Ciuperci umplute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa