Pasta de branza cu oua si ceapa

Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se fierb tari, se racesc si se taie cuburi. Branza de vaci se amesteca cu smantana.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1 kg:
  • ceapa verde - 2 legaturi
  • smantana - 300 g
  • oua - 4 bucati
  • branza de vaci - 500 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se fierb tari, se racesc si se taie cuburi. Branza de vaci se amesteca cu smantana pana se obtine o pasta omogena. Pasta se amesteca cu ceapa, ouale, sarea si piperul.

Pasta de branza cu oua si ceapa se serveste rece la aperitive.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...