Pasta de branza de oi

Branza se framanta bine, apoi se adauga grisul fiert si racit, faina, ouale, zaharul si se amesteca totul bine.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr branza de oaie
  • 100 gr gris fiert
  • 1-2 linguri de faina
  • 2-3 oua
  • 1-2 linguri de zahar

Mod de preparare

Branza se framanta bine, apoi se adauga grisul fiert si racit, faina, ouale, zaharul si se amesteca totul bine.


Se foloseste la diverse pateuri.

Alte aperitive:

Chiftele Placinta de dovleac Saratele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...