Pasta de brinza

Pasta de brinza este un aperitiv gustos. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de branza, cartofi, unt si ceapa verde.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. brinza de oaie
  • 200 gr. brinza de vaci
  • un cartof fiert in coaja si dat prin masina
  • 100 gr. unt sau margarina
  • o legatura de ceapa verde
  • sare.

Mod de preparare

Pasta de brinza este un aperitiv gustos. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de branza, cartofi, unt si ceapa verde. Se amesteca toate ingredientele pina obtinem o pasta omogena, pufoasa. Daca dorim sa fie mai cremoasa, se poate pune mai mult unt, dupa gust. La sfirsit se adauga cozile de ceapa taiate marunt.


Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Focaccia cu struguri

Focaccia cu struguri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni