Pasta de brinza

Pasta de brinza este un aperitiv gustos. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de branza, cartofi, unt si ceapa verde.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. brinza de oaie
  • 200 gr. brinza de vaci
  • un cartof fiert in coaja si dat prin masina
  • 100 gr. unt sau margarina
  • o legatura de ceapa verde
  • sare.

Mod de preparare

Pasta de brinza este un aperitiv gustos. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de branza, cartofi, unt si ceapa verde. Se amesteca toate ingredientele pina obtinem o pasta omogena, pufoasa. Daca dorim sa fie mai cremoasa, se poate pune mai mult unt, dupa gust. La sfirsit se adauga cozile de ceapa taiate marunt.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu budinca si fructe

Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...

Prajitura cu budinca si fructe
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos