Pasta de brinza de vaci

Pasta de brinza de vaci este o mancare excelenta. Aceasta reteta se poate pregati foarte usor si repede.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g brinza de vaci
  • 2 oua
  • 50g ceapa
  • 20 g sare
  • 50 g unt
  • 60 g marar

Mod de preparare

Pasta de brinza de vaci este o mancare excelenta. Aceasta reteta se poate pregati foarte usor si repede. Se pun intr-un castron brinza de vaci, galbenusurile, ceapa rasa, untul si sarea. Se freaca toate pana se obtine o pasta omogena, la care se adauga mararul tocat.


Se serveste ca atare, facuta tartine (cu piine prajita), sau cu compozitia respectiva se umplu ardei grasi curatati de simburi.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Zama de fasole verde cu afumatura proaspata

 O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea...

Zama de fasole verde cu afumatura proaspata
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise