Pasta de brinza de vaci

Pasta de brinza de vaci este o mancare excelenta. Aceasta reteta se poate pregati foarte usor si repede.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g brinza de vaci
  • 2 oua
  • 50g ceapa
  • 20 g sare
  • 50 g unt
  • 60 g marar

Mod de preparare

Pasta de brinza de vaci este o mancare excelenta. Aceasta reteta se poate pregati foarte usor si repede. Se pun intr-un castron brinza de vaci, galbenusurile, ceapa rasa, untul si sarea. Se freaca toate pana se obtine o pasta omogena, la care se adauga mararul tocat.


Se serveste ca atare, facuta tartine (cu piine prajita), sau cu compozitia respectiva se umplu ardei grasi curatati de simburi.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!