Pasta din branza asortata

Pasta din branza asortata se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza telemea se spala si se amesteca cu branza proaspata de vaci pana la omogenizare.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1 kg:
  • branza proaspata de vaci - 600 g
  • branza telemea - 150 g
  • unt - 150 g
  • smantana - 100 g
  • boia de ardei dulce 5
  • g salata verde
  • marar verde - 1 legatura

Mod de preparare

Pasta din branza asortata se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza telemea se spala si se amesteca cu branza proaspata de vaci pana la omogenizare. Untul se alifiaza. Salata se curata si se spala frunza cu frunza sub jet de apa rece. Branza se amesteca cu untul, smantana si boiaua pana se formeaza o pasta omogena. Se adauga smantana. Preparatul se prezinta pe frunze de salata verde.

Pasta de branza obtinuta se poate folosi si la prepararea sandwich-urilor.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...