Pasta din branza cu ciuperci

Pasta din branza cu ciuperci se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza se spala si se da prin razatoare. Ciupercile din conserva se clatesc.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 750 g:
  • branza telemea - 450 g
  • ciuperci din conserva - 200 g
  • unt - 100 g
  • marar - 1 legatura
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Pasta din branza cu ciuperci se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza se spala si se da prin razatoare. Ciupercile din conserva se clatesc sub jet de apa rece si se toaca marunt. Untul se bate cu telul pana la alifiere. Mararul se spala si se taie marunt. Branza, mararul, untul, ciupercile si piperul se amesteca intr-un vas pana la omogenizare.

Pasta din branza cu ciuperci se foloseste la umplerea diferitelor legume de sezon (ardei gras, rosii, castraveti, etc.).


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa