Pate cu cascaval

Prajeste putin ovazul in cuptor, dupa care amesteca-l cu ceapa rasa si smantana. Amesteca cascavalul cu unt sau margarina si adauga-l la amestecul cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g fulgi de ovaz
  • 50 g cascaval
  • 50 g unt sau margarina
  • 250 ml smantana
  • 1 ceapa rosie
  • mustar
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Prajeste putin ovazul in cuptor, dupa care amesteca-l cu ceapa rasa si smantana. Amesteca cascavalul cu unt sau margarina si adauga-l la amestecul cu ovaz. Condimenteaza-l si este gata de servire.
Alte retete culinare

recomandate:

Ciuperci umplute

Tocanita de pui

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa