PATE DE MASLINE SI BRANZA FETA

Incalzeste cuptorul la treapta a IV-a(180C). Unge cu ulei o tava de chec. Amesteca intr-un castron mare branza Feta, cascavalul, albusurile de ou batu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza Feta 450g
  • cascaval ras 50g
  • 2 albusuri de ou batute usor
  • masline verzi 200g
  • masline negre 200g
  • 4 rosii uscate taiate mare
  • 2 legaturi rozmarin proaspat (doar frunzele)
  • rosii deshidratate in ulei
  • pentru servire sare
  • piper

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la treapta a IV-a(180C). Unge cu ulei o tava de chec. Amesteca intr-un castron mare branza Feta, cascavalul, albusurile de ou batute si presara sare si piper. Toarna compozitia in forma de chec si niveleaza suprafata cu o lingura. Adauga maslinele, rosiile uscate si rozmarinul si coace 25-30 minute pana se intareste. Scoate tava din cuptor.
Se serveste cu paine proaspata si rosii deshidratate.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert „Godina”

Cu această reţetă particip la Concursul DE LA BUCĂTAR LA JUSTIŢIAR – SE CAUTĂ UN PREPARAT DEMN DE A...

Desert „Godina”
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca