Pere cu Parmigiano Reggiano

Pere cu Parmigiano Reggiano este un aperitiv/gustare ce se prepara incredibil de rapid. Este o gustare simpla dar impunatuoare, combinatia de gusturi fiind sublima.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O para coapta
  • 50g parmigiano Reggiano
  • 4-5 frunze de menta proaspata
  • Otet balsamic

Mod de preparare

Decojiti para si taiati-o in felii.

Aranjati pe o parte a platoului in care veti servi feliile de para intr-un evantai.

Taiati cubulete Parmigiano Reggiano si aranjati-le pe cealalta parte a platoului.

Turnati cateva picaturi de otet balsamic pe fiecare cubulet de Parmigiano Reggiano.

Decorati cu frunze de menta.


Serviti imediat.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salata orientala cu penne

Nu m-am gandit niciodata ca pastele pot fi atat de bune chiar si in salate. Merita sa faceti o incercare! Pentru aceasta...

Salata orientala cu penne
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca