Pere cu Parmigiano Reggiano

Pere cu Parmigiano Reggiano este un aperitiv/gustare ce se prepara incredibil de rapid. Este o gustare simpla dar impunatuoare, combinatia de gusturi fiind sublima.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O para coapta
  • 50g parmigiano Reggiano
  • 4-5 frunze de menta proaspata
  • Otet balsamic

Mod de preparare

Decojiti para si taiati-o in felii.

Aranjati pe o parte a platoului in care veti servi feliile de para intr-un evantai.

Taiati cubulete Parmigiano Reggiano si aranjati-le pe cealalta parte a platoului.

Turnati cateva picaturi de otet balsamic pe fiecare cubulet de Parmigiano Reggiano.

Decorati cu frunze de menta.


Serviti imediat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...