Placinta aperitiv cu branza si marar

Pentru placinta aperitiv cu branza ceapa verde se curata, se spala bine si se toaca marunt. Mararul se alege, se spala si se toaca deasemenea marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta sau aluat frantuzesc rapid
  • 350g branza de vaci
  • 350g telemea
  • 4 oua
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • piper macinat
  • ulei pentru uns

Mod de preparare

Pentru placinta aperitiv cu branza ceapa verde se curata, se spala bine si se toaca marunt. Mararul se alege, se spala si se toaca deasemenea marunt. Intr-un castron se amesteca bine branza de vaci, cu telemeaua data pe razatoare, ceapa, mararul, ouale si piperul. Intr-o tava unsa se aseaza jumatate din foile de placinta unse fiecare in parte cu ulei, sau o foaie de aluat frantuzesc rapid. Se presara putin gris sau pesmet si se toarna compozitia peste care se aseaza celelalte foi de placinta unse fiecare sau a doua foaie de aluat frantuzesc rapid. Se portioneaza usor cu un cutit si se da la cuptor la 180gr C pentru cca 40 min.


Se serveste ca aperitiv calda sau rece.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...