Potcoava cu cas

Se amesteca faina, praful de copt si untul. Se amesteca laptele cu apa si putina sare, apoi se adauga peste faina. Se framanta un aluat moale, apoi s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 250 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 30 gr unt
  • 100 ml lapte
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 150 gr cas
  • 4 castraveti murati
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei verde
  • 8 masline
  • gogosar
  • Pentru decor:
  • 50 gr cas ras

Mod de preparare

Se amesteca faina, praful de copt si untul. Se amesteca laptele cu apa si putina sare, apoi se adauga peste faina. Se framanta un aluat moale, apoi se intinde sub forma de dreptunghi de 1 cm grosime. Se amesteca apoi toate ingredientele pentru umplutura si se intinde compozitia peste aluat. Se face aluatul sul si se pune intr-o tava unsa, dandu-i forma de potcoava, care se cresteaza din 2 in 2 cm. Se presara deasupra cas ras si se coace potcoava timp de 30-40 de minute.


Se serveste calda.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute Ciuperci la cuptor Saratele

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Soia prajita cu piure de cartofi noi si sos de rosii

mancare de post

Soia prajita cu piure de cartofi noi si sos de rosii
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni