Se amesteca faina, praful de copt si untul. Se amesteca laptele cu apa si putina sare, apoi se adauga peste faina. Se framanta un aluat moale, apoi s
Se amesteca faina, praful de copt si untul. Se amesteca laptele cu apa si putina sare, apoi se adauga peste faina. Se framanta un aluat moale, apoi se intinde sub forma de dreptunghi de 1 cm grosime. Se amesteca apoi toate ingredientele pentru umplutura si se intinde compozitia peste aluat. Se face aluatul sul si se pune intr-o tava unsa, dandu-i forma de potcoava, care se cresteaza din 2 in 2 cm. Se presara deasupra cas ras si se coace potcoava timp de 30-40 de minute.
Se serveste calda.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute Ciuperci la cuptor Saratele
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii