Ridichi umplute

Se curata ridichile de radacina si de frunze, se spala, se scobesc la virf, nu la partea cu frunze, pentru ca fiind mai lata se asaza mai bine pe farf

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30-40 ridichi
  • 200g brinza telemea
  • 1 galbenus; sau 100g unt
  • 10-12 masline
  • pasta de peste

Mod de preparare

Se curata ridichile de radacina si de frunze, se spala, se scobesc la virf, nu la partea cu frunze, pentru ca fiind mai lata se asaza mai bine pe farfurie. Se umplu cu diferite paste: brinza telemea data prin sita si amestecata cu galbenus de ou; unt simplu sau amestecat cu pasta de peste si cu masline date prin sita; salata de icre etc.

Deasupra fiecarei ridichi se asaza un rotund de gogosar, de maslina etc.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura

Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....

Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos