Rosii la cuptor cu branza

O idee foarte inventiva de a pregati rosiile cu branza. Indicat este sa folositi branza de vaci tare sau branza de capra( daca veti folosi branza mai untoasa isi va lasa zeama).

Portii
7
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 rosii
  • 300 g branza de vaci
  • 70 g cascaval
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Rosiile le taiem de capacele ( pe care nu le aruncam ca le vom folosi ca si capacele pentru rosii) le scobim si le lasam cu gura in jos la scurs pentru 10-15 minute. Branza o dam pe razatoarea mare adaugam patrunjelul tocat marunt si aprox. jumatate din miezul rosiilor scobite. Umplem rosiile cu ceasta compozitie, punem deasupra cascaval ras si dam la cuptor pentru 20 de minute. Adaugam capacele rosiilor si mai lasam 10 minute la cuptor.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte

Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)

Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos