Rulada cu branza

Rulada cu branza este un aperitiv rece delicios, potrivit pentru petrecere sau orice ocazie festiva.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 5 linguri iaurt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 praf de copt
  • 400 g faina
  • 100 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita pasta de ardei
  • Umplutura:
  • 300 g branza de vaci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 100 g smantana
  • sunca

Mod de preparare

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare dupa care adaugam galbenusurile, mixand dupa fiecare, iaurtul, pasta de ardei, uleiul, laptele si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana se rumeste frumos. Cand este gata o rulam cu hartia de copt dupa care o lasam sa se raceasca putin.
Intre timp pregatim umplutura: amestecam branza cu smantana, ardeiul tocat, ceapa verde tocata, sare dupa gust.
Desfacem rulada si intindem umplutura deasupra asezam sunca si rulam din nou.
O invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore.

http://shabbychicshop.ro/dulap-chei-perete/481-dulap-chei-perete-ghiveci-cu-flori.html


Rulada aperitiv cu branza se serveste rece.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...