Rulada cu branza

Rulada cu branza este un aperitiv rece delicios, potrivit pentru petrecere sau orice ocazie festiva.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 5 linguri iaurt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 praf de copt
  • 400 g faina
  • 100 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita pasta de ardei
  • Umplutura:
  • 300 g branza de vaci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 100 g smantana
  • sunca

Mod de preparare

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare dupa care adaugam galbenusurile, mixand dupa fiecare, iaurtul, pasta de ardei, uleiul, laptele si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana se rumeste frumos. Cand este gata o rulam cu hartia de copt dupa care o lasam sa se raceasca putin.
Intre timp pregatim umplutura: amestecam branza cu smantana, ardeiul tocat, ceapa verde tocata, sare dupa gust.
Desfacem rulada si intindem umplutura deasupra asezam sunca si rulam din nou.
O invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore.

http://shabbychicshop.ro/dulap-chei-perete/481-dulap-chei-perete-ghiveci-cu-flori.html


Rulada aperitiv cu branza se serveste rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide