Rulada cu branza si bacon

Se razuiesc cartofii si se oparesc cu apa cu sare fierbinte. Se fierb taieteii si se clatesc bine cu apa rece. Se zdrobeste branza. Se amesteca galbe

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g de bacon
  • 500 g cartofi
  • 100 g branza
  • 10 g taietei
  • 3 oua
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper boabe
  • marar
  • nucsoara

Mod de preparare

Se razuiesc cartofii si se oparesc cu apa cu sare fierbinte. Se fierb taieteii si se clatesc bine cu apa rece. Se zdrobeste branza. Se amesteca galbenusurile de ou smantana si condimentele, iar din albusuri se bate o spuma tare. Ingredientele de baza se amesteca si se adauga spuma. Se toarna incet compozitia intr-o tava chec tapetata cu bacon taiat felii. Tava nu mai trebuie unsa cu nimic pentru ca va lasa baconul suficienta graime, in asa fel incat sa nu se prinda. Se adauga si putina apa (o lingura doua, in functie de consisteta copozitiei) si se coace la 180 de grade Celsius aproximativ 40 de minute. Cand s-a copt se rastoarna intr-o tava si se feliaza.


Alte aperitive recomandate

Ciuperci umplute Rulada de spanac Rulada de spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tortul nostru brownie

De mult timp planuiesc cu fetita mea sa executam un tort brownie. Ne place foarte mult brownie. Am incercat brownie cu crema...

Tortul nostru brownie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca