Rulada cu brinza si marar

Se pune laptele la fiert impreuna cu margarina. Cind fierbe, se adauga dintr-o data faina. Se amesteca bine sa nu se faca cocolosi si se lasa pe foc p

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 625 ml lapte
  • 4 oua mari
  • 150 gr. margarina
  • 150 gr. faina
  • 400 gr brinza vaci bine stoarsa
  • grasa
  • marar verde
  • sare

Mod de preparare

Se pune laptele la fiert impreuna cu margarina. Cind fierbe, se adauga dintr-o data faina. Se amesteca bine sa nu se faca cocolosi si se lasa pe foc pina da un clocot - doua, amestecind continuu. Se ia de pe foc si cind este pe jumatate racita compozitia de mai sus se incorporeaza unul cite unul cele 4 oua intregi, amestecind dupa fiecare. Se adauga sare dupa gust. Rezulta o compozitie de consistenta unei smintini groase, care se toarna intr-o tava mare, unsa cu margarina si tapetata cu faina. Se da la cuptor la foc mediu 40 minute pina devine usor maronie. Cam dupa 20 de minute de la introducerea in cuptor se inteapa pentru a nu se crapa. Se rastoarna pe un prosop si imediat se unge cu brinza care a fost frecata cu mixerul si la care s-a mai adaugat marar verde tocat. Se ruleaza cu ajutorul prosopului se unge putin deasupra cu unt sau margarina si se mai introduce pentru 10 minute la cuptor la foc mic, asezata pe diagonala in tava.
Se serveste taiata felii rece sau calda. Este foarte buna si reincalzita la cuptor.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Quiche de ton cu bacon

Aceasta tarta este ideala pentru o gustare sau un picnic. Eu am pregatit-o intr-o seara la cina si a iesit tare buna.E foarte...

Quiche de ton cu bacon
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca