Rulada cu pate de ficat este un aperitiv delicios cu carne si legume. Se fierbe laptele cu untul, cascavalul si faina dupa care se ia de pe foc, se amesteca bine.
Rulada cu pate de ficat este un aperitiv delicios cu carne si legume. Se fierbe laptele cu untul, cascavalul si faina dupa care se ia de pe foc, se amesteca bine, adaugand cate un galbenus, apoi albusurile batute spuma si se coace in tava tapetata cu faina. Dupa ce s-a copt, se rastoarna pe un prosop ud si se ruleaza. Dupa ce s-a racorit, se desface si se umple cu una sau doua cutii mici cu paté de ficat, doua galbenusuri tari, o lingurita de mustar, piper, albusul tocat marunt, verdeata, un gogosar murat sau crud si un castravete murat tocat marunt. Se infasoara rulada cu hartie si se da la frigider, timp de doua ore, pusa in punga de nylon.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti