Rulada de cascaval

Un aperitiv care arata bine, se face usor si are un gust delicat. Acest preparat este perfect pentru a fi pus pe un platou de aperitive.

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g cascaval (eu am folosit emmentaler)
  • cateva frunze de spanac
  • 1/2 ardei rosu
  • masline negre sau verzi fara samburi
  • 4 bucati rosii uscate la soare
  • 2 linguri de crema de branza

Mod de preparare

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic .

Punem vasul pe foc si lasam sa se incalzeasca pana cand cascavalul devine foarte maleabil. Intre timp taiem ardeiul, maslinele si rosiile marunt .

Pe masa de lucru scoatem cascavalul cu atentie sa nu ne ardem din ambalaj/punga si il intindem rapid cu un sucitor. Il indem subtire. Il ungem cu crema de branza, presaram deasupra frunzele de spanac, ardeiul taiat marunt, rosiile uscate si maslinele.

Rulam cascavalul cat mai strans, infasuram intr-o folie alimentara si dam la frigider. Se taie in felii de grosimea unui deget si se serveste.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide