Rulouri cu sunca si cascaval

Un aperitiv gustos, cald sau rece, potrivit oricand!

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ou
  • 50 gr de unt
  • 2 linguri cu mac
  • 4 foi de placintă
  • 12 felii de bacon
  • 12 felii de caşcaval
  • 2 fire de cepă verde

Mod de preparare

Topim untul, la foc mic. Adăugam macul şi amestecăm uşor. Întindem foile de plăcintă (aşezate una peste alta) şi le ungem cu ou bătut. Întindem apoi feliile de bacon şi de caşcaval, presărăm ceapa verde şi rulăm cu grijă. Pentru a nu se desface, prindem ruloul din loc în loc cu scobitori (pe care le scotem după feliere). Tăiem rondele potrivite şi le aşezăm într-o tava de copt. Deasupra adăugăm untul cu mac. Le coacem până ce se rumenesc frumos. Poftă bună! Recomand a se consuma calde. Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salam de biscuiţi, reţetă adaptata

"Delicii de Paste"-Salam de biscuiţi, reţetă adaptata

Salam de biscuiţi, reţetă adaptata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca