Rulouri cu sunca si cascaval

Un aperitiv gustos, cald sau rece, potrivit oricand!

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ou
  • 50 gr de unt
  • 2 linguri cu mac
  • 4 foi de placintă
  • 12 felii de bacon
  • 12 felii de caşcaval
  • 2 fire de cepă verde

Mod de preparare

Topim untul, la foc mic. Adăugam macul şi amestecăm uşor. Întindem foile de plăcintă (aşezate una peste alta) şi le ungem cu ou bătut. Întindem apoi feliile de bacon şi de caşcaval, presărăm ceapa verde şi rulăm cu grijă. Pentru a nu se desface, prindem ruloul din loc în loc cu scobitori (pe care le scotem după feliere). Tăiem rondele potrivite şi le aşezăm într-o tava de copt. Deasupra adăugăm untul cu mac. Le coacem până ce se rumenesc frumos. Poftă bună! Recomand a se consuma calde. Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...