Sandvici cu brinza de vaci cu gogosar

Se da brinza de vaci prin sita sau se striveste cu furculita, apoi se amesteca cu untul pina se omogenizeaza. Se ung feliile de franzela cu un strat u

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • franzela
  • 2 linguri brinza de vaci
  • 10 gr. unt
  • gogosar

Mod de preparare

Se da brinza de vaci prin sita sau se striveste cu furculita, apoi se amesteca cu untul pina se omogenizeaza. Se ung feliile de franzela cu un strat uniform din aceasta pasta si se garnisesc cu gogosar.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...