Saratele

Din toate ingredientele de mai sus se face un aluat care se lasa cateva ore (sau de azi pe maine) in frigider. Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. faina
  • 250 gr. margarina
  • 100 gr. branza (Gruyere
  • Cheddar
  • telemea
  • Provolone)
  • 200 gr. smantana
  • 1 lingura amoniac
  • 1 lingura sare

Mod de preparare

Din toate ingredientele de mai sus se face un aluat care se lasa cateva ore (sau de azi pe maine) in frigider.

Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm care se unge cu ou si se presara cu branza (extra fata de cantitatea sus mentionata) si chimen. Se taie betisoare cu o rotita si se coc la foc iute pana devin aurii.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!