Saratele

Din toate ingredientele de mai sus se face un aluat care se lasa cateva ore (sau de azi pe maine) in frigider. Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. faina
  • 250 gr. margarina
  • 100 gr. branza (Gruyere
  • Cheddar
  • telemea
  • Provolone)
  • 200 gr. smantana
  • 1 lingura amoniac
  • 1 lingura sare

Mod de preparare

Din toate ingredientele de mai sus se face un aluat care se lasa cateva ore (sau de azi pe maine) in frigider.

Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm care se unge cu ou si se presara cu branza (extra fata de cantitatea sus mentionata) si chimen. Se taie betisoare cu o rotita si se coc la foc iute pana devin aurii.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...