Se freaca untul la care se adauga ouale unul cate unul, apoi zaharul pudra, faina si vanilia. Aluatul obtinut trebuie sa fie...
Biscuiti cu ciocolataTiramisu reţetă reinterpretata Se pun cele 5 oua, 100 gr. de zahar si sarea se freaca spuma. Se incorporeaza muesli,...
Tiramisu reţetă reinterpretataBlatul: Albusurile se bat spuma cu 200 gr. zahar. Se adauga nuca prajita, 2 linguri faina si 2 linguri cacao. Spuma obtinuta...
Prajitura SilviaDin toate ingredientele de mai sus se face un aluat care se lasa cateva ore (sau de azi pe maine) in frigider. Se intinde o...
SarateleSe freaca untul cu zaharul pana se topeste zaharul. Se adauga alternativ faina si ouale, apoi stafidele, amestecandu-se...
PesmetiSe freaca untul cu jumatate din zahar si cu galbenusurile, pana devine spuma. Se adauga praful de copt, sarea, zaharul...
Budinca de branza de vaci cu pereCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCa imi plac foile caramel coapte pe dosul tavii am mai zis. Asa ca m-am gandit sa le asortez de data aceasta cu o crema de...
Prajitura cu foi caramel si crema de branza cu piersici din compot