Blatul: Albusurile se bat spuma cu 200 gr. zahar. Se adauga nuca prajita, 2 linguri faina si 2 linguri cacao. Spuma obtinuta se pune intr-o tava relat
Blatul: Albusurile se bat spuma cu 200 gr. zahar. Se adauga nuca prajita, 2 linguri faina si 2 linguri cacao. Spuma obtinuta se pune intr-o tava relativ mare (tava de cuptor) tapetata cu hartie de copt. Marginile tavii se pot unge cu unt pentru ca aluatul sa se desprinda mai usor. Se da la cuptor la foc mediu. E recomandat sa nu se deschida usa cuptorului prea des, altfel aluatul se lasa. Crema: Galbenusurile se freaca cu 200 gr. zahar. Se dilueaza cu cana de cafea/ness si se fierbe pe foc mic sau pe aburi, amestecand mereu, pana se ingrasa. Cand s-a racit se amesteca cu 200 gr. unt. Crema se intinde peste blat si se taie patrate. Se pastreaza la frigider.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaÎmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii