Blatul: Albusurile se bat spuma cu 200 gr. zahar. Se adauga nuca prajita, 2 linguri faina si 2 linguri cacao. Spuma obtinuta se pune intr-o tava relat
Blatul: Albusurile se bat spuma cu 200 gr. zahar. Se adauga nuca prajita, 2 linguri faina si 2 linguri cacao. Spuma obtinuta se pune intr-o tava relativ mare (tava de cuptor) tapetata cu hartie de copt. Marginile tavii se pot unge cu unt pentru ca aluatul sa se desprinda mai usor. Se da la cuptor la foc mediu. E recomandat sa nu se deschida usa cuptorului prea des, altfel aluatul se lasa. Crema: Galbenusurile se freaca cu 200 gr. zahar. Se dilueaza cu cana de cafea/ness si se fierbe pe foc mic sau pe aburi, amestecand mereu, pana se ingrasa. Cand s-a racit se amesteca cu 200 gr. unt. Crema se intinde peste blat si se taie patrate. Se pastreaza la frigider.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii