Se freaca untul cu jumatate din zahar si cu galbenusurile, pana devine spuma. Se adauga praful de copt, sarea, zaharul vanilat si branza. Se bat albus
Se freaca untul cu jumatate din zahar si cu galbenusurile, pana devine spuma. Se adauga praful de copt, sarea, zaharul vanilat si branza. Se bat albusurile spuma, se adauga in ele, putin cate putin din zaharul ramas. In crema de branza se incorporeaza fructele si albusurile spuma. Se unge un vas de budinca cu putin unt si se tapeteaza cu pesmet. Se toarna compozitia si se baga la cuptor 50 minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii