Aceasta reteta de saratele este foarte delicioasa. Pentru a pregati saratele monti, avem nevoie de tarate, faina si telemea.
Aceasta reteta de saratele este foarte delicioasa. Pentru a pregati saratele monti, avem nevoie de tarate, faina si telemea. Se amesteca toate ingredientele uscate cu lingura intr-un castron. Se pun ca intr-un cuib in mijloc untul ca temperatura camerei, oul si apa calda si branza data pe razatoarea mare. Se lasa sa se odihneasca 10 minute dupa care se framanta cam 10 minute pana se obtine aluatul. Se intinde aluatul si se taie fasiute pe care se presara susan. Se da la cuptor pe hartie de copt 35 min la 180 grade.
Se poate servi cu chefir.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii